Eerste weken!

21 december 2023 13:48

Beste Donateurs!

Zoals vele van jullie misschien wel weten zijn de afgelopen weken erg druk geweest omtrent het zingen! Wat een aantal weken geleden begon als een geintje is uitgelopen tot een optreden in een bomvol Ziggo Dome! Na het telefoontje dat ik mee mocht doen ben ik er vol voor gegaan en heb ik mij omgedoopt in het goed voorbereiden van een optreden met in mijn achterhoofd dat ik dit op 2 april in het prachtige Walhalla ook mag gaan doen! Meerdere lessen bij mijn vriend Hans Dorchain die me uiterst fijn heeft geholpen met een keuze voor het lied kwamen we aan bij het lancering event van Zing je Schor! Hier was zangcoach Simone die ons geweldige tips gaf! 

Uiteraard nog even een klein lesje bij Simone thuis genomen in haar knusse studio, dit was echt het laatste zetje wat ik nodig had om op 11 december het Podium te betreden in een uitverkocht Ziggo Dome! Handige tips en handvaten waar ik daadwerkelijk veel aan had! Nogmaals 1000 maal dank Simone!

 

Nu volle focus op het ophalen van donaties bij familie en vrienden en kenissen! Posters drukken, spaarpot op de bar! Met de hoed rond als ik weer eens gekscherend met een microfoon ergens sta, wat al heel erg goed gaat afgelopen zondag bij de kerstbrunch in Melief Bender met 1 lied kleine 300 euro opgehaald!

 

Fijne feestdagen en wees gul voor de mensen die het zo hard nodig hebben!